Sponsor

Het Utrechtsch Studenten Concert kan blijven bestaan dankzij de steun van Audiozaal, U-fonds, KF Heijn Fonds, Elisa Mathilde Fonds, Carel Nengermanfonds en het Fonds Talentontwikkeling. 

Sponsor worden?

Wat kan een partnerschap met het USConcert voor uw bedrijf of organisatie betekenen? Het USConcert is het oudste symfonieorkest van Nederland en het studentenorkest van Utrecht. Wilt u sponsor worden? Bekijk onze sponsorproposititie of mail naar acquisiteur@usconcert.nl.

Concert met ontvangst
Het orkest voert per jaar twee grote projecten uit waar uw bedrijfsnaam aan verbonden kan zijn en waarbij u genodigden kunt uitnodigen. De concerten zijn in de mooiste concertzalen van Nederland: van TivoliVredenburg tot het Concertgebouw. Deze worden uitgevoerd door een energiek, jong en getalenteerd orkest. Voor u en uw gasten kunnen we een ontvangst organiseren met inleiding op het concert met vervolgens de mooiste zitplaatsen in de zaal.

Muziek bij feest of bedrijfsactiviteit

Zoekt u een muzikale omlijsting van uw bedrijfsactiviteit? Wij komen graag als orkest of met kleinere ensembles voor u spelen.  In 2011 is speciaal voor feesten en partijen het Pizarro Ensemble opgericht. Voor meer informatie voor dit ensemble, kunt u mailen naar ensembles@usconcert.nl.

Adverteren

Via een advertentie in het programmaboekje (oplage:1500) vestigt u extra aandacht op uw bedrijf aan een breed en jong publiek. Daarnaast is er de mogelijkheid om vermeld te worden op de website, in onze nieuwsbrief of kunt u een advertentie plaatsen in de USCourant, ons ledenblad.

Partner

Als partner van het USConcert kunt u op diverse wijzen bijdragen. Uiteraard zijn financiële bijdragen voor het orkest essentieel, maar ook sponsoring in natura is voor ons erg interessant. Hierbij kunt u denken aan transport, drukwerk, gebruik van instrumenten, ict en dergelijke.

Wekt dit uw belangstelling, wilt u hier meer van weten? Neemt u dan vooral contact op met onze acquisiteur die graag vrijblijvend met u mee denkt in de mogelijkheden en wensen voor een passend partnerschap.

Telefoonnummer: 0683800093
E-mail: acquisiteur@usconcert.nl