Sponsor

Sponsoring en donaties

Het Utrechtsch Studenten Concert kan blijven bestaan dankzij de steun van verschillende fondsen, subsidiegevers en sponsoren, waaronder het Utrechts Universiteitsfonds, de Gemeente Utrecht, de Universiteit Utrecht, de Hogeschool Utrecht en HiFi zaak AudioZaal.

Sponsor worden?
Wat kan een partnerschap met het USConcert voor uw bedrijf of organisatie betekenen? Het USConcert is het oudste symfonieorkest van Nederland en het studentenorkest van Utrecht. Wilt u sponsor worden? Bekijk onze Sponsorpropositie of mail naar acquisiteur@usconcert.nl.

Concert met ontvangst
Het orkest voert per jaar twee grote projecten uit waar uw bedrijfsnaam aan verbonden kan zijn en waarbij u genodigden kunt uitnodigen. De concerten vinden plaats in de mooiste concertzalen van Nederland: van TivoliVredenburg tot Het Koninklijk Concertgebouw. De programma’s worden uitgevoerd door een energiek, jong en getalenteerd orkest. Voor u en uw gasten kunnen we een ontvangst organiseren met inleiding op het concert met vervolgens de mooiste zitplaatsen in de zaal. Ook een speciaal diner voorafgaand aan het concert en een ontmoeting met de dirigent en eventuele solist behoren tot de mogelijkheden.

Muziek bij feest of bedrijfsactiviteit

Het USConcert bestaat uit enthousiaste jonge musici die graag zorgen voor muzikale omlijsting van uw feest of bedrijfsactiviteit. Wij komen als orkest of met kleinere ensembles graag voor u spelen.

Adverteren
Via een advertentie in het programmaboekje (oplage: 1500 exemplaren) vestigt u bij een breed publiek extra aandacht op uw bedrijf. Daarnaast is er de mogelijkheid om vermeld te worden op de website, op posters en flyers ter aankondiging van onze concerten en in onze nieuwsbrief. Ook kunt u een advertentie plaatsen in de USCourant, ons ledenblad.

Partner
Als partner van het USConcert kunt u op diverse wijzen bijdragen. Uiteraard zijn financiële bijdragen voor het orkest essentieel, maar ook sponsoring in natura is voor ons erg interessant. Hierbij kunt u denken aan transport, drukwerk, gebruik van instrumenten, ICT, enzovoorts.

Wekt dit uw belangstelling? Neemt u dan vooral contact op met onze acquisiteur die graag vrijblijvend met u meedenkt in de mogelijkheden en wensen voor een passend partnerschap.
Telefoonnummer: 0683800093
E-mail: acquisiteur@usconcert.nl 

Doneren aan het USConcert
Ook als particulier kunt u bijdragen aan het voortbestaan van het USConcert. Naast dat u zo het orkest een warm hart toedraagt, zijn periodieke giften aan onze vereniging bovendien fiscaal aantrekkelijk: deze zijn voor 100% aftrekbaar van uw inkomstenbelasting. Voor meer informatie over uw fiscale voordeel verwijzen we u naar de website van de Belastingdienst. Donaties kunnen worden overgemaakt naar IBAN NL98 RABO 0158 4733 02 t.n.v. Utr Studenten Concert.